Çka i ndodh trupit tuej, nëse pini nji muej rresht nji gotë me ujë esëll?

Shumica e femnave të botës ja bajnë shpesh pyetjen vetes se çka bajnë femnat japoneze, të cilat e kanë nji likurë të lemueme dhe të shkëlqyeshme?

Sekreti i bukurisë së këtyne femnave qëndronte te kura e maposhtme, ato pinin çdo ditë me stomakun e tyne esëll nga nji gotë ujë. Prandaj, për me mësue ma shumë rreth këtij sekreti të bukurisë së tyne lexoni këtë artikull se çka ju ndihmon nëse e përdorni këtë metodë:

1) Ndiheni ma të freskëta dhe ma të shnetshme
2) Përmirësim i metabolizmit
3) Ndihmon për me humbë peshë
4) Likura me anë të kësaj metode përmirësohet
5) Përmirëson ranien dhe dendësinë e flokëve
6) Redukton smundjet

Qysh mujm me veprue për me e ndjekë metodën e masipërme:
• Duhet të konsumohen 4 gota ujë menjiherë mbas zgjimit para lamjes së dhambëve me stomakun tuej bosh. Nëse e keni të vështirë për me i konsumue 4 gota ujë mundeni me fillue me nji dhe mandej me e rritë dozën.
• Nuk duhet të konsumoni asgja për 45 minutat në vazhdim
• Mbas 45 minutave, ju mundeni me hangër dhe me pi normalisht
• Mos hani dhe mos pini asgja mbasi konsumoni kohët e mëngjesit, drekës dhe darkës.