Coca Cola po lyp diçka, ju mundeni m’i fitue 1 milion dollar!

Kompania, Coca-Cola, kërkon nji zavendësues të sheqerit natyror dhe dëshiron që ju me ndihmue.

Gjigandi i pijeve ka nisë nji konkurs tue kërkue “nji përbamje me burim të natyrshëm, të sigurt, të ulët ose pa kalori që krijon ndjesinë e shijes së sheqerit kur përdoret në pije”, transmeton Rrokum.TV

Faqja e internetit e kompanisë thotë se, “fituesit të çmimit të madh kanë me ju dhanë 1 milion dollarë në Tetor 2018.”/Rrokum.TV/Newsamax

Shperndaje në: