‘Daily Mail’ : Qe qysh i trajton Shqipnia arushat!

Tabloidi prestigjioz britanik “Daily Mail” ka pasqyrue se si trajtohen arushat e murrmë në Shqipni, të cilët mbahen të lidhun me zinxhirë, vendosen në kafazë të vegjël dhe përdoren si atraksione për turistët për me ba fotografi.

Tabloidi britanik shkruen gjithashtu se grupi nderkombëtar “Four Paws” ka nisë nji peticion, tue i ba thirrje qeverisë shqiptare për me mbrojt arushat e vendit.

“Daily Mail” ka publikue edhe disa fotografi, se si trajtohen këto arusha në  Shqipni.

Në zona dhe ambiente të ndryshme, në shumicën e rasteve, këto kafshë që janë mbreti i pyjeve europiane, pamvarësisht madhësisë dhe moshës së tyne mbahen të mbyllyn në kafaze të qejve.

 

Investigation Captive Bears in Albania 2016

 

Albania, Durres | 2016 04 30 | Photo bear Jeta on the streets of Durres, Albania.

 

Albania, Burrel, Ulza | 2016 04 28 | Bear Tomi at Restaurant Uji i Ftohte.

 

Albania, Burrel, Ulza | 2016 04 28 | Bear Tomi at Restaurant Uji i Ftohte.

Shperndaje në: