E tmerrshme, ky fëmi po kthehet në guri

Nji 11-vjeçar në Indi vuen nga nji lloj sëmundje likure që po e shendrron ate në nji statujë të gjallë.

Vetëm 15 ditë mbas lindjes, likura e tij filloi me ra e me u zavendësue nga nji kore e fortë tue i shkaktue qysh atëherë dhimbje të shumta.

Çrregullimi i rrallë i likurës, i cili po e kthen në nji statujë guri, i ka marrë gjithashtu Nar Kumarit aftësinë për me ecë dhe me folë.

1465423529femija

Shperndaje në: