Ecje simbolike kundër kancerit të gjinit!

Sot organizohet ecja simbolike kundër kancerit të gjinit në Prishtinë dhe bahet për me i mbështet krejt ata persona që janë të prekun nga kanceri i gjinit.

Ecja simbolike organizohet çdo vit nga organizata joqeveritare Jeta/Vita, e udhëhequn nga Nafije Latifi.

Ecja bahet në ora 12:00 nga Teatri Kombëtar.