Fituesja e çmimit Oscar, plason në treg produkte me baze marihuane

Whoopi Goldberg plason në treg disa produkte me bazë marihuane.

Fituesja e çmimit Oscar ka thanë se arsyja ishte eksperienca e saj personale kur marijuana ia lehtësonte dhimbjet.

“Whoopi&Maya” mban titullin linja, e cila përfshin ngjyra të flokëve, krema, produkte kundër dhimbjeve menstruale dhe kripna për banjo.

Goldberg s’asht e vetmja prej yjeve botnore që plason në treg produkte nga marihuana.

 

soak