Fotot që po bajnë xhiron e botës: Bebja e lindun në javën e 19’të, nji mrekulli

Këto foto me siguri kanë me i ndërgjegjësue shumë femna, të cilat për asrye të ndryshme, shohin si zgjidhjen primare abortin.

Kjo grue ka pasë nji abort spontan në javën e 19’të dhe shihet që bebja asht zhvillue plotësisht në këtë faze.

Këto pamje mund të jenë shqetësuese për disa persona, por prindërit i banë me qëllim që të ndërgjegjësohen femnat që janë pro abortit.

15_11476451043