Grueja ndjen dridhje në bark. Nuk keni me besue çka zbuloi mjeku!

Jordan Abudl Hana Mahmoud Karim, 36 vjeç lindi në Prill të këtij viti në nji klinikë private në Aman dhe solli në jete nji djalë të shnetshëm.

Hana, e cila lindi foshnjën me premje cezariane ka thanë se “mjeku që kreu lindjen, në barkun e saj ka harrue telefonin”.

Grueja zbuloi atë veç mbasi u largue nga spitali. Barku i saj në nji moment filloi me u dridhë, ndërsa ajo vuejti dhimbje të tmerrshme.

Kjo u zbulue përmes X-rrezeve në nji spital publik, ku u pa se në trupin e 36-vjeçares gjendet nji objekt.

Shperndaje në: