Humbi 92 kile në nji vit, qe sekreti i 25-vjeçares!

Ky asht ndryshimi drastik i 25-vjeçares Simone Anderson, mbasi vendosi me ndryshue stilin e saj të jetës.

25-vjeçarja e cila peshonte 169 kile, në ma pak se nji vit arriti me i humbë 92 kile të peshës së saj trupore.

Këtë ndryshim të trupit të saj, ajo thotë se e ka arritë falë ndryshimit që kishte vendosë me ba sa i përket stilit të jetës, tue i kushtue shumë rëndësi dietës dhe stërvitjes.

Shperndaje në: