Kanceri në bark zhvillohet në heshtje. Këto janë shejat e para!

Kanceri i barkut asht nji smundje vdekjeprumëse e cila vret mija njerëz çdo vit. Shanset e mbijetesës janë të nalta nëse e zbuloni smundjen në kohë, por rrallë herë dikush i kushton vëmendje simptomave, derisa bahet shumë vonë.

Këto janë shejat e zakonshme të hershme të kancerit të barkut:

Lëvizjet e çrregullta të zorrëve
Gjak gjatë jashtëqitjes
Të përzieme dhe të vjelluna
Anemia
Ndjenja e ngopjes edhe mbasi ke hangër lehtë
Mungesa e oreksit
Dhimbje e mpreftë e barkut