Këtë video 60 sekonda duhet me pa krejt prindët!

“Dardha bje nën dardhë”.

Jo pa qellim kanë dalë fjalët e urta popullore, të cilat i referohen ngjashmënisë mes femisë dhe prindit.

Videoja që e keni ma poshtë zgjate vetëm 60 sekonda, por asht nji apel i fortë për krejt prindët, të cilët duhet me kqyr, për me kuptue sesi çdo veprim i tyne kopjohet nga fëmia.

Pamjet janë vërtet befasuese dhe s’duhet me i humbe.