Këto janë 5 sekretet për nji shtëpi të pastër

sekretet

Ekzistojnë disa mënyra të thjeshta për ta mbajt shtëpinë tuej të rregullt, për të paktën 80% të kohës.
Njerëzit që ja dalin, kanë 5 sekrete falë të cilave arrijnë të mbajnë nji shtëpi të pastër.

1. Ata e dinë ndryshimin midis pastërtisë dhe rregullsisë.

2. Ata e bajnë rutinë mbajtjen pastër të shtëpisë.

3. Ata pastrojnë “menjiherë”.

4. Ata mbajnë pak gjana.

5. Ata mbajnë nji sirtar për sendet e tyne.

Shperndaje në: