Këto janë disa metoda natyrale për rritjen e shpejtë të flokëve

A keni andërrue ma parë për flokë të gjata dhe të trasha?

Flokët mesatarisht rriten rreth 1.5 centimetra mbrenda nji mueji, prandaj shumë femna e kanë vështirësi me pasë pamjen, të cilën gjithmonë e kanë dashtë.

Mirëpo, këtë proces të rritjes së flokëve mundeni me shpejtue vetëm me metodën e duhun!

Stimulimi i likurës së kryes me masazh, ndukja dhe krehmja e tyne me furçe të butë janë ndër metodat ma të mira natyrale për rritjen e flokëve ma shpejt.

Këto e shtojnë qarkullimin e gjakut në gjandrat e flokëve, të cilat kërkojnë vlera ushqyese për flokët. Sidoqoftë, përveç këtyne, ma poshtë e keni edhe nji video ku mundeni me pa nji metodë tjetër natyrale për rritjen e flokëve më shpejt.

Përbamësit:

– Pluhun Amla/Kulumrie

– Vaj organik kokosi