Këto janë efektet e shnetshme të kungullit!

Kungulli asht nji produkt që ndihmon që ju të keni nji lëkurë të shnetshme.

Kungulli asht tejet i shijshëm e po ashtu edhe permban në sasi të shumtë përfitime që do t’i transmetojë tek ju posa ta konsumonit.

Nëse kungullin e tundni tue e kombinu me tambel dhe nji përziemje mëlmesash, asht nji menyrë e përsosun për të sjellë shkelqimin e lekurës tuej.

Kungulli permban fuqishëm vitamin B12, magnez dhe gjithashtu ka permbajtje të hekurit dhe proteina të cilat sjellin rregullimin emocional në raste stresi.

Shperndaje në: