Kinezet shume ngat me sherue verbnine

Ekspertët ma të mirë të mjekësisë globale kanë dalë në një konkluzion mahnitës – se të verbëve me anë të nji operacioni mundet me ju kthye te pamit.

Perpara, kur smundja e kataraktit e ka kaplue synin, ka qene dashte me u intervenue me operacion.

Mjeket kinez kane zbulue nji qasje krejt te re. Ata permes injektimit aktivizojne qelizat ne sy qe vet me sherue kete smundje.

Eksperimentet qe jane zhvillue ne kafshe dhe ne 12 femi, japin rezultate te hatashme.

Shperndaje në: