Kjo asht formula për me mbajtë trunin dhe kujtesën në formë

Mjekja Elisabetta Menna, kërkuese në Humanitas dhe në Institutin e Neuroshkencës në Cnr, thotë se sekreti, për me mbajt kujtesën dhe trunin në formë, qendron në veprimin e vitaminës B dhe kolinës, nji molekulë që ruen integritetin e strukturës qelizore dhe funksionimin e sistemit nervor.

Ma poshtë po rendisim shtatë nga ushqimet ma të shëndetshme për trunin dhe kujtesën.

Normalisht, duhen konsumue çdo ditë dhe në sasi të rekomandueme.

Çokollata e zezë

Kafe

Brokoli

Vo

Peshku merluc

Gruni.