Kjo asht receta popullore qe sheron diabetin, provone!

Diabeti asht nji nga sëmundjet ma të përhapuna dhe me zhvillimet e mëdha të epokës moderne po kthehet në nji problem shumë serioz për shoqninë.

Mjekësia gjithmonë ka ofrue kura për me përballue shejat e diabetit por kurat e vërteta të diabetit mund t’i gjeni në natyrë, mjafton të dini se si me i shfrytëzue.

Bima që ndihmon shumë të semurët me diabet asht bamja më origjinë nga India, ku shkencëtarët kanë arritë me deshmue se bamjet zvogëlojnë nivelin e naltë të sheqerit në gjak.

 

Përgaditja asht shumë e thjeshtë:

 

Lerëni bamjet në nji gotë me ujë gjatë gjithë natës dhe langun e fituem e konsumoni ditën e nesërme.

Ky ujë gjithashtu redukton rrezikun e kancerit, veçanërisht të zorrës së trashë.

Uji i bamjeve duhet me u konsumue në mëngjes, në stomakun bosh.

 

Shperndaje në: