Kqyreni mënyren e re të vaksinimit, shumë e thjeshtë, pa dhimbje (video)

Studiesit në shtetin e Georgia’s në Shtetet e Bashkueme, kanë gjetë nji mënyrë të re se si njerëzit të vaksinohen për smundjen e gripit: mini gjilpana dhe nji metodë të thjeshtë dhe pa dhimbje që gjithkush mundet me ba vetë.

Pamvarësisht rreziqeve potencialisht të randa dhe madje edhe rrezikut të vdekjes që sjell smundja e gripit, vetëm rreth 40 përqind e të rritunve në Shtetet e Bashkueme vaksinohen për grip çdo vit. Studiesit shpresojnë se metoda e re ka me ndikue në rritjen e numrit të të vaksinuemve për grip./voa

Shperndaje në: