Krejt jetën e keni pre bostanin gabim, provoni keshtu!

Gjatë pothuejse tanë verës, asht e pamundun që dikush me kalue ditën pa ble bostan për me shijue atë.

Ky asht nji nga frutat ma të freskët për këtë verë të nxetë.

Megjithatë, premja e këtij fryti të madh asht paksa e veshtirë, prandaj pse të mos mësoni edhe nji metodë të re për premjen sa ma të lehtë të tij.

Frymëzue nga ThriftyMom.com, dhe idetë e shkëlqyeme për çdo gja nga jeta e përditshme, këtë herë kanë vendos me na mundësue që edhe na të shohim këtë lehtësi.

Së fundi, keni shancin me hanger bostan tue e pre atë pa merak.

Shperndaje në: