Kujdes, bostanit po ia stimulojnë pjekjen me anë të hormoneve. Kështu e zbuloni

Bostani asht frut i stinës së verës, asht plotë me vitamina dhe tepër i shnetshëm, por kujdes, mbaasi edhe këtij fruti kanë fillue t’i stimulojnë pjekjen me anë të hormoneve.

Si të dini që keni zgjedhë bostanin të rritun në mënyrë natyrale?

Kujdes, nëse shihni mbrenda bostanit, disa të çame në tulin e tij, atëhere ky frut asht i pakonsumueshëm, mbasi që asht prodhue në mënyrë artificiale dhe nuk asht i shnetshëm për m’u hangër.

Shperndaje në: