Kur kinezet jane kaps, qe çka bajne!

kapsi

Kinezët e kanë përdore këtë teknikë masazhi me shekuj.

Teknika asht shumë e thjeshtë, dhe nuk zgjate ma shume se 1 minut.

Duhet vetëm të gjeni vendin e duhun. Bashkoni dy gishtat tregues nën kërthizë dhe shtypeni lehtë në formë masazhimi për 1 minut. Kjo teknikë ka me ju ndihmue me tretjen e ushqimit, nëse keni gaza apo barku asht fry.

Teknika mundet me u ba në dy mënyra: tue e shtrengue pjesën poshtë kërthizës me dy gishtat tregues; ose thjesht, shtypeni atë me pëllambën e dorës. Shtypeni këtë pikë 1 minut dhe merrni frymë thellë./Shëndet+/