Kur mjekët bajnë mrekulli, qe qysh janë pshtuen jetën këtij vogëlueshi (video)

Nji ndërhymje kirurgjikale shokuese asht ba në Australi ku mbas nji aksidenti të frigshëm të voglit Jackson Tailer ju thyen vertebra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte ma e ngjitun me shpinën.

Vogëlushi pësoi nji aksident bashkë me nanën dhe motrën e tij të vogël.

Ai si pasojë përfundoi me nji premje të vogël të kokës që shkaktoi shkëputjen e qafës nga shtylla kurrizore tue rrezikue jetën e tij.