Ky asht ushtrimi ma i rrezikshëm i shpatullave për mashkujt (video)

Nëse jeni frekuentues i palestrës, padyshim që shumë trajnerë ju kanë thanë me shmangë këtë ushtrim nëse nuk dëshironi m’i shkatërrue shpatullat.

Por, në realitet egziston nji mënyrë e duhun për me realizue këtë ushtrim, të paktën kështu thotë trajneri i Men’s Health Fitness, BJ Gaddour.

Dhe, nëse e bani në mënyrën e duhun siç demonstron Gaddour në videon e maposhtme, asht ndër ushtrimet ma të mira për zhvillimin e shpatullave.

Shperndaje në: