Ky lajm ju ndihmon, speci i djegës mundet me ndalue infarktin!

A e dini çka duhet me ba nëse ndodheni në situatën kur ndokujt në familjen tuej befas i dhemb gjoksi apo ka paralajmërime të sulmit në zemër?

Natyrisht, e dini që duhet të thirrni ndihmën e shpejtë, mirëpo çfarë të bani ata 10-15 minuta derisa ajo të arrinë.

Besoni apo jo, nji perbamës të cilin me siguri e keni në kuzhinën tuej, mundet me ju ndihmue.

Shpresojmë që kjo gja kurrë të mos ju nevojitet, mirëpo mos ju ndodhtë e keqja, asht mirë të dini si të reagoni në rastin kur dikush pikërisht para jush pëson sulm në zemër.

Mjekësia alternative asht në rritje e sipër, ndërkaq shumica e njerëzve nuk janë të vetëdijshëm që ky perbamës i thjeshtë por i fuqishëm mund të ndalë sulmin në zemër për vetëm nji minutë.

Ky përbamës i fuqishëm asht speci djegës.

Herbalisti dhe eksperti shumë i njoftun i mjekësisë alternative, John Christopher, e ka zbulue këtë sekret të vogël.

Tue testue 50 formula të tjera bimore ka zbulue që speci i djegës asht formula ma efikase për pengimin e infarktit.

Speci i djegës asht i pasun me kapsacinë, ka shumë edhe vitamina C, B6, E dhe kalium dhe përbamës të tjerë të dobishëm.

Nëse dikush befas pëson sulm në zemër, por ende asht i vetëdijshëm, atij personi duhet t’i jepet nji gotë ujë të përziem me nji lugë spec djegës të bluem.

Por nëse personi nuk asht i vetëdijshëm, qitjani disa pika nën gjuhë.

Tue përdor specin, personit të rrezikuem i shtohen të rrahunat e zemrës, por gjithashtu edhe do t’i përmirësohet qarkullimi i gjakut në trup, ndërkaq ata minuta mund të jenë shumë të vlefshëm, madje edhe do të zbusin sulmin, së paku derisa të arrijë ndihma e shpejtë.