Ky lang i shkatërron qelizat e kancerit

Mjekësia alternative në shumë raste del me qenë shumë efektive për shnoshjen e shumë smundjeve.
Ky lang i panxharit asht i ngarkuem me landë ushqyese të mëdha tue perfshi antioksidantë dhe minerale si magnez, kalcium, hekur, kalium, natrium, zink dhe fosfor.
Si dhe vitamina të grupeve C, B6, B2, B1 dhe acid folik.

Përveç se asht i pasun me landë ushqyese, veti kryesore e këtij langu asht aftësia për me i shkatërrue qelizat kanceroze shumë shpejt.

Në fakt, ma shumë se 50,000 persona që vuejnë nga kanceri dhe smundje të tjera të pashërueshme, kanë përjetue përfitimet e pabesueshme të këtij langu.

Nëse ju keni me konsumue në baza të rregullta, ju keni me përmirësue jo vetëm shnetën tuej, por edhe ka me mohue zhvillimin e qelizave malinje.

Perbamësit dhe pregaditja: 

Panxhar (rreth 55 përqind)
Karrota (rreth 20 përqind)
Rrajë Selino (rreth 20 përqind)
Rrepka (rreth 2 për qind)
Patate (rreth 3 për qind)

Thjesht, përzieni të gjithë perbamësit dhe bani langun.

Konsumoni langun dy herë në ditë.

Sigurisht, ju bani mirë të konsultoheni me mjekun tuej dhe të konsumoni në mënyrë të moderueme për me i vërejtë ndryshimet dhe për me ndigjue trupin tuej.