Ky studim ka me ju shokue: Cilët njerëz munden me kanë alienë!

Studimet ma të fundit munden me habitë personat të cilët kanë grupin e gjakut 0 negativ, mbasi simbas studimeve ato mund të kenë nji prejardhje nga alienët.

Simbas studimeve personat me grup gjaku 0 nuk kanë nji substancë të proteinat e pranishme në qelizat e kuqe të gjakut dhe këta njerëz janë vetëm 15 përqind e racës njerëzore.

Në fakt ndër vite teori të ndryshme kanë qarkullue për prejardhjen e këtyne njerëzve të “veçantë” disa mendojnë se ata janë engjëj të ranë prej qiellit nalt, ose ata i përkasin nji race në errësirën e madhe e hapësinës.

Ajo që asht e qartë asht se ata janë të ndryshëm dhe unikë.

Ata nuk munden me marrë gjak nga asnji lloj tjetër gjaku, vetëm nga 0 negativët.

Shperndaje në: