Langu i turrshive, qe çka i ndihmon trupit!

Langu i turrshive asht nji pije që ka nji rol të randësishëm në sherimin e disa semundjeve të ndryshme.

Vetitë kurative të tij perfitohen si shkak se natriumi i ndodhun në langun e turrshive, e ban trupin të mbajë ujë.
Langu i turrshive asht i mbushun me elektrolitet dhe probiotikët që trupat tanë kerkojnë.

Qe disa perfitime të tjera që ky lang i sjell trupit:

Zvogëlon damtimet e muskujve.

Rrit energjinë nëse konsumohet para stërvitjes.

Redukton urthin.