Largoni rrudhat pa shumë mundim me anë të këti çaji!

Parandalimi apo largimi i rrudhave asht nji sfidë e vërtetë për shumë njerëz.
Edhe pse në ditët e sotme egzistojnë metoda të ndryshme për eliminimin e rrudhave, shumë nga to shkaktojnë efekte anësore, të cilat janë të padëshirueshme dhe të damshme për shneten.

Tue kërkue metoda alternative për eliminimin e rrudhave, shkencëtarët kanë ardhë në përfundim se pimja e çajit të kanellës asht mënyra ma e lehtë për me arritë nji gja të tillë në mënyrë natyrale.

Ata theksojnë se pluhuni i kanellës përmbanë disa substanca, të cilat veprojnë kundër rrudhave dhe parandalojnë formimin e tyne.

Përbamësit:
– 1 gotë ujë të vluem
– 3 lugë kanellë pluhun

Udhëzime:
– Hidhni pluhunin e kanellës në gotë dhe lene ashtu derisa sa uji të bahet i vokët

Përdorimi:
– Konsumoni nji gotë në mëngjes dhe nji në mbramje.

Përfitimet tjera nga ky lang:
– redukton problemet me kapsllëkun
– redukton dhimbjet menstruale
– redukton kolesterolin e keq
– rregullon nivelin e sheqerit etj.

Shperndaje në: