Lexoni arsyet pse njerëzit e zgjuet mbeten vetëm!

Nji lidhje romantike nuk ka përparësi për ta.

Ata e kanë jetën plot me mundësi, mirëpo ata shpesh kanë ide të shkëlqyeshme se si t’i zbatojnë në praktikë.

Kanë tendencë me i kushtu pak kohë lidhjeve romantike.

Mençuria ka ma shumë randësi sesa bukuria.
Edhe pse kjo nuk asht gjithmonë kështu, ma shumë deshirojnë joshjen e mbrendshme se sa pamjen e jashtme.
Thanë në përgjithësi, njerëzit e mençun kanë “bukurinë e msheft” dhe vetëm personi i posaçëm mundet me vleresue e me zbulue.

Inteligjencën e tyne e konsiderojnë si shpërblim, ajo i ban të plotësueme, gja të cilën disa njerëz mund ta kenë vetëm nëse janë në lidhje dashnie.

Për ata arritjet e tyne janë plotësimi ma i madh.

Gjurmojnë thellë.

Ky mundet me qene problem kur asht fjala për njohje.

Janë të primun me gjurmue thellë në shpirtin e dikujt, për me zbulue nivelin e interesimeve dhe t’angazhimeve.

Nuk u shmangen problemeve.

Ata në lidhje dashnie ballafaqohen me problemet, të sigurt dhe disa njerëz këtë nuk e duen!

Janë të mençun dhe dinë çka asht e drejtë, por edhe çka asht gabim dhe prandaj bajnë me dije për atë që nuk asht në rregull.

Ndonjiherë asht veshtirë me i kuptue.

Mendja e tyne asht e komplikueme dhe ndonjiherë asht veshtirë me i sqarue të gjitha.

Mirëpo, angazhohen që gjanat të sqarohen.