Likura e ftyrës, qafës dhe gjoksit ju asht rrudhë? Kjo asht zgjidhja!

Likura e ftyrës, qafës dhe gjoksit asht shumë e ndjeshme dhe duhet me u kujdesë me mjete të posaçme për këto pjesë të trupit.

Dermyn Active Serum me kompleks të komponenteve jashtëzakonisht efektive menjiherë shtrëngon likurën e ftyrës, qafës dhe gjoksit, tue e ba ate ma të fortë dhe ma të lëmueme. Me përdorim të rregullt edhe rrudhat e thella zvogëlohen dukshëm.

Gjaja me të cilën Dermyn Active Serum qëndron jashtë konkurencës dhe e ban ate të vërtetë të veçantë asht efekti i saj në muskujt e ftyrës. Në sajë të pranisë së DMAE (Dimethylamino-etanolit) efekti në tonin e muskujve dhe tkurrjen e muskujve asht i randësishëm. Ky efekt asht i nji randësie të veçantë, sepse vetë procesi i plakjes nënkupton humbjen e tonit të muskujve, tue shkaktue që muskujt e relaksuem të tërheqin likurën me vete, si rezultat, ka sheja tipike të mplakjes së likurës si qepallat e uluna, faqet e varuna, qoshet e menjanueme të buzëve etj.

Dermyn Active Serum asht nji produkt suedez për trajtim aktiv të likurës së ftyrës, qafës dhe gjoksit i cili:

– Në pamje redukton rrudhat

– Forcon likurën

– Rrit elasticitetin e likurës

Shperndaje në: