Me bakter 3.5 milion vjeçar, me “mashtrue” plakjen (foto)

Mbasi shpenzoi ma shumë se 40 mijë euro me kirurgjinë plastike, vendosi që me aplikue nji tjetër kurë me “mashtrue” plakjen.

45-vjeçarja gjermane nga Munich, Manoush thotë se injekton çdo muej në trupin e saj nji bakter të quejtun Bacillus F.

Ky bakter asht zbulue në zonat e ftofta të Siberisë dhe simbas studiuesve, nga vëzhgimi i qelizave të tij asht provue se asht nji bakter 3.5 milionë vjeç dhe që nuk plaket kurrë.

Shperndaje në: