Me këtë kombinim munden m’u zhdukë qelizat vdekjeprumëse të kancerit

tangerinestangerines

Çelesi per ndalimin e qelizave potencialisht vdekjeprumese te kancerit nga zhvillimi ne tumor, mundet me qenë nga nji kombinim i antibiotikëve dhe vitaminës C te pacientët.

Ky hulumtim u ba nga Universiteti i Salford, Manchester, transmeton Rrokum.TV

Profesori, Michael Lisanti, i cili e krijoi studimin, ka spjegue: “Na tash e dijmë se nji pjesë e qelizave të kancerit i pshtojnë kimioterapisë dhe zhvillojnë rezistencën e drogës; Kemi krijue këtë strategji të re për me gjetë se qysh e bajnë këtë.”

Infuzionet e Vitamina C përzgjedhin në mënyrë selektive qelizat e tumorit te pacientët me kancer./Rrokum.TV