Momenti prekës, mbas operacionit 27 orësh, binjakët e shohin njani-tjetrin mbas ndamjes! (foto)

Ky asht momenti befasues kur binjakët e ngjitun shohin njani-tjetrin mbas operacionit të ndamjes.

Jadon dhe Anias McDonald kanë lind të ngjitun në krye dhe nuk e kanë pa kurrë njani-tjetrin.

Por mbas nji operacioni prej 27 orësh në nji spital në New York, tashma ata janë nda.

Operacioni ishte shumë i rrezikshëm, por për fat gjithçka shkoi mirë.

Me gojën hapun, binjakët 13 muejsh nuk u besojnë syve.

Ky ishte operacioni ma i shpejtë në histori për ndamjen e binjakëve të ngjitun.

 

2-binjaket