Nëse e pini uthullën e mollës para se me flejt, qe çka ka me ju ndodhë!

Ekspertët këshillojnë se duheni me konsumue uthullën e mollës sidomos përpara se me flejt.

Konsumimi i saj i holluem në ujë, trajton probleme të ndryshme shëndetësore, tue përfshi:

Problemet me tretjen:

Ajo lufton paaftësinë e trupit të tretë siç duhet ushqimin e konsumuem. Konsumoni para se me shkue me flejt dhe kini me pa që ka me ju dhan efekte të mrekullueshme!

Lufton obezitetin:

Simbas nji hulumtimi, uthulla e mollës mundet me zvogëlue numrin e kalorive që trupi mundet me marrë nga ushqime të ndryshme.

Sheqerin e naltë të gjakut:

Ajo ul nivelet e sheqerit në gjak, tue parandalue diabetin tip II. Ju duheni me i pi 2 lugë uthull molle në mbramje para gjumit.