Nëse ngulfateni, qe çka duhet me ba

Shumica e njerëzve nuk e kuptojnë se çka duhet me ba nëse e shohin dike që po ngulfatet,

Jeff Rehman, nji mjek me 22 vite përvojë, ka tregue nji mënyrë efektive për me u kujdesë për veten në situata të tilla.

Ma poshtë kemi pikat kryesore:

Mos u frigoni. Rrini të qetë sa ma shumë që të mundeni.

Bini në gjujë dhe mbani trupin në formë vertikale mbi tokë me duer.