Nji gotë me këtë pije dhe mëlçia juej ka m’u ringjallë!

Mëlçia asht nji organ në trupin e njeriut që shumica e njerëzve harrojnë të kujdesen. Nëse vueni nga Hepatiti C, asht e nevojshme të mbroni mëlçinë nga lëndimet e matejshme. Hepatiti C asht shkaku kryesor i smundjes ekstreme të mëlçisë (cirroza) dhe kancerit të mëlçisë, të cilat të dyja munden me qenë vdekjeprumëse.

Ka shumë ushqime që munden me ndihmue pastrimin e mëlçisë natyrisht tue stimulue aftësinë e saj natyrale për me i pastrue mbeturinat toksike mbrenda trupit.

Qe nji përziemje që funksionon:

Përbamësit:

Lang limoni
Lang portokalli
Mente të freskët
1 litër ujë
Mjaltë organik

Pregaditja:

Vendosni ujin në nji tenxhere dhe ngroheni derisa të vlojë. Shtoni gjethet e mentes dhe valojeni për 5 minuta të tjera. Hiqeni atë nga zjarri leni të ftofet për disa minuta, mandej shtoni limonin dhe langun e portokallit. Trazone dhe në fund hidhni mjaltin. Konsumoni këtë përziemje të ftoftë ose të ngrohtë. Ajo pastron mëlçinë tuej dhe ndërkohë gjithmonë sigurohuni që të hani ushqime të shnetshme.