Nji lugë nga përziemja e këtyne dy përbamësve dhe trupi juej ka me ju falenderue!

Kjo asht nji nga recetat shumë të përdoruna që mundet me ba shumë për shneten tuej. E vetmja gja që ju duheni me ba asht të kombinoni vajin e ullinit me nji lugë gjelle lang limoni dhe mandej ta konsumoni.

Por, për çka ju nevojitet kjo kurë mjekësore natyrale?

– Për flokë, likurë dhe thoj të fortë dhe të shnetshëm;
Ju mundeni me pi nji lugë me vaj ullini dhe lang limoni dhe kjo ka me ju nidhmue shumë me rritjen e flokëve dhe shneten e likurës. Përsa i përket thojve, ju mundeni me aplikue përziemjen në zonën e tyne për 10 minuta në mbramje.

– Shumë e mirë për me krijue balancën në mëlçi;
Me nji lugë nga përziemja e vajit të ullinit me limonin, ju mund të krijoni balancë në mëlçi.

– Pshtoni nga reumatizma dhe dhimbjet artikulare;
Kombinimi i vlerave të limonit me vajin asht ideali për me pshtue nga reumatizma dhe dhimbjet artikulare.