Nji shpresë e re për mashkujt që dojne me pase ma te madh

rritja e penisit

Madhësia e organit seksual ka rol shumë të madh në burrninë e nji mashkulli. Mashkujt që kanë organ të vogël ndihen ma pak burrnor dhe tërheqës ndaj femnave. Këto ndjenja të paaftësisë mund të çojnë në depresion, probleme me intimitetin, madje edhe në vetëvrasje.
Urologu nga Beverly Hills, dr. James Elist, ka zhvillu nji procedurë revolucionare për rritjen e organit mashkullor, tue zgjue shpresë të re për mashkujt që kanë organ të vogël seksual.
Nëpërmjet nji silikoni që futet në penis, rritet gjatësia dhe rrethi tij me rreth 5 cm. Dr. Elist tregoi për Daily Mail se pacientat mujn me zgjedhe mes 3 madhësive të transplantit: i madh, ekstra i madh dhe dyfish ekstra i madh. Kirurgu e spjegon kështu këtë zgjedhje: “Asnjani nuk e don organin e vogël ose mesatar”.
Silikoni asht pak a shumë i ngjashëm me atë që përdoren për rritjen e gjoksit, vetëm se materiali asht ma i butë dhe asht në formën e penisit, tue e mbulue krejt gjatësinë e tij.

Intervenimi nuk zgjate ma shume se 45 minuta dhe kushton 13 mije dollare. Zgjate tane jeten.

Shperndaje në: