Pamje unike, kështu doket zemra në trupin e gjallë të njeriut

Nëse keni qenë kurreshtarë të dini se qysh doket zemra tue rrahë, ky artikull asht për ju.

Nji infermiere 30-vjeçare iu nënshtrue nji operacioni të hapun në zemër dhe kishte nji kërkesë të veçantë për doktorët e saj.

Ajo dëshiroi ta shihte zemrën e saj, kështu që i kërkoi kirurgut që t’ia bante nji foto zemrës së saj mbasi t’ia hapte gjoksin.

Ai e hapi gjoksin e saj dhe e filmoi zemrën tue rrahë në trupin e saj. Grueja mandej e publikoi imazhin e zemrës së saj tue rrahë në internet, për t’ua kallxue të tjerëve se qysh doket ajo.

beatingheartgif

Shperndaje në: