Perdorin qelizat e likures me prodhue spermen

sperm-large_trans++eo_i_u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo-ZLenGRumA

Shkencetaret ne Spanje njoftuen te Merkuren se e kane krijue spermen e njeriut nga qelizat e likures, nji tretman qe ndoshta i ndihmon infertilitetit.

Ata thane se po perpiqen me i gjete nji zgjidhje 15 perqindeshit  te qifteve te popullates botnore, qe nuk jane ne gjendje me pase femi.

Ky studim i Valencian Infertility Institute u ba ne bashkepunim me Standford University te SHBA dhe u botue ne Scientific Reports.

Shperndaje në: