Përmes këtyne shejave trupi juej ju kallxon diçka

Përmes disa shejave që i jep herë mbas here, trupi juej mundohet me kallxue se çka po ndodh mbrenda tij dhe se duhet me ndërmarrë ndonji hap apo me u konsultue me mjekun, se këto simptome munden me paralajmërue sëmundje të mëdhaja.

Qe çka tregohet përmes këtyne shejave:

1. Lodhja – Kur ndiheni të lodhun domethanë se keni përdor shumë kafeinë;
2. Skuqje edhe në gjuhë edhe në fyt – Keni mungesë të vitaminës B;
3. Ftofje të shpeshta – Keni baktere në zorrë;
4. Irritimi i likurës – Ka disa ushqime që trupi i juej nuk i përballon;
5. Infeksionet në organet gjenitale – Infektim i zorrëve;
6. Plasaritje të buzëve – Dehidrim, trupi ka nevojë për ma shumë ujë;

Shperndaje në: