Pija që i tranon femnat në dashni!

Kjo pije ndihmon edhe mashkujt, sepse përmirëson cilësinë e spermës dhe shtohen shanset që femna të mbetet shtatzanë.

Kjo recetë për pregaditjen e pijes sekrete asht bartë nga gjenerata në gjeneratë në Indi dhe në disa shtete të Azisë, ndërkaq kjo traditë praktikohet edhe sot e kësaj dite.

Nji shishe e vogël me këtë pije simbas traditës u jepet dhandrit dhe nuses që ta pinë para natës së parë të martesës.

Sekreti asht te rrushi i thatë, kokrrat e të cilit përmbajnë agrininë, që asht nutrien kryesor për trajtimin e disfunksionit erektil.

Gjithashtu, shton edhe shanset që femna të mbetet shtatzanë, përkatësisht përmirëson cilësinë e spermës te mashkujt. Veç kësaj, shton edhe energjinë e përgjithshme për seks.

Receta origjinale nga India përbahet nga rrushi i thatë, tamli dhe shafrani.

Qe receta për pregaditjen e njanit variant të kësaj pijeje:

Lajini mirë 30 gramë rrush të thatë dhe zini në enë emali të padamtueme me 200 ml tamël. Në fund shtoni edhe pak shafran.

Në fillim pini këtë sasi tri herë në ditë, ndërsa ma vonë shtoni sasinë e rrushit të thatë në 50 gramë, derisa të eliminohen problemet.

Pra, për rrushin e thatë thonë që ka nji sërë të efekteve të tjera pozitive në shnetë – ndihmon edhe te tensioni i naltë i gjakut, shtimi i peshës trupore, preventiva e sëmundjeve kancerogjene, anemia, ndërkaq asht i shkëlqyeshëm edhe për ten dhe flokë.

Shperndaje në: