Pija që lufton smundjet e zemrës

Kjo pije asht shumë e fuqishme për me i luftuar smundjet e zemrës, për shkak se secili prej ingredientëve të saj përmban vlera që e bajnë zemrën tuej të fortë dhe të shnetshme në të njajtën kohë.

Përbamësit:

1 mollë
2 portokalla
10 karrota
1 panxhar
1/2 e limonit

Pregaditja:
Hidhini të gjithë përbamësit në nji mikser. Ju baftë mirë!

Shperndaje në: