Poloni, trinjakët identikë bahen mjekë në spitalin ku lindën

Asht vërtettë emocionuese dhe kurreshtare historia e Stanislaw, Jan e Krzysztof Rosa, trinjakët monozigotë nga Polonia, tanësisht identikë.

Tre të rijtë kanë lindë në spitalin e Torun, në rajonin Cuiavia-Pomerania, Poloni.

Ata studiuen të tre për mjekësi dhe u rikthyen në spitalin ku erdhën në jetë për të shërbye si mjekë. Pranë tyne qëndron vetë infermierja që i priti kur lindën.

Shperndaje në: