Pretenduesja e Nobelit në mjekësi tregon 2 përbamësit natyralë që munden m’i shkatërrue qelizat e kancerit

Mjekja, Johanna Budwig, u nominue 6 herë për Çmimin Nobel në Mjekësi. Ajo arriti suksesin e trajtimit të pacientëve që vuejnë nga kanceri.

Besoni apo jo, Dr. Budwig, nuk ka përdore toksina apo kimikate. Nëse trupi juej asht epër acid, qelizat tueja nuk munden me marre oksigjen të mjaftueshëm.

Përveç kësaj, niveli i oksigjenit të gjakut në njerëz të shnetshëm asht midis 98 dhe 100, ndërsa te ata që vuejnë nga kanceri rreth 60. Gjaku i tyne asht “përmbyte” me dioksid karboni në vend të oksigjenit.

Oksigjeni asht arma ma e fuqishme në luftën kundër kancerit. Dr. Budwig pati sukses në rritjen e furnizimit me oksigjen ma mirë se ekspertë të tjerë.

Dr. Budwig spjegoi se rekomandohet të konsumohen djathi i quarkut dhe vaji i farave të lirit. Për ma tepër, ajo gjithashtu vuni në dukje se dietat popullore munden me ba gjendjen edhe ma të keqe. Kjo asht arsyeja pse ajo zhvilloi nji regjim diete të veçantë, i cili nuk përfshin ndonji ushqim apo yndyrna të damshme.

Për ma tepër, ajo theksoi randësinë e dritës së diellit dhe optimizimin e nivelit të vitaminës D. Asht e randësishme të kuptohet se dielli asht burimi ma i madh i vitaminës D3, që asht nji vitaminë që ka veti anti-kancer.

Githashtu, janë tepër të randësishme konsumimi i acideve yndyrore esenciale dhe ushqimet e shnetshme.