Provone edhe ju, këtë formulë për shputat e kambëve, keni me u mrekullue!

Kjo banjë për shputa ka me i gjallnue pjesët e thata të lëkurës së shputave tuaja, ka me ndihmue te infeksionet kërpudhore, ka me zbutë shejat e plakjes dhe ka me relaksue muskujt në krejt trupin.

Ekzistojnë mjaft mënyra që ta shfrytëzoni uthullën e mollës në kuptim të bukurisë dhe të shërimit të sëmundjeve të ndryshme, mirëpo pak njerëz kanë provue këtë metodë.

Mbushni dy të tretat e legenit me ujë të ngrohtë, shtoni nji filxhan uthull molle dhe përzieni.

Zhytni shputat dhe mbani në këtë përziemje së paku 30 minuta, pastaj i lani me ujë të ftohtë.

Kjo banjë e shputave ka me gjallnue pjesët e thata të lëkurës së shputave tueja, ka me ndihmue te infeksionet kërpudhore, ka me zbutë shejat e plakjes dhe ka me relaksue muskujt e krejt trupit.

 

2-shputa

Shperndaje në: