Provoni këtë maskë natyrale për largimin e kimeve nga fytyra

maskanatyrale

Nëse jeni prej atyne femnave që e keni problem me pasjen e kimeve, mos u shqetësoni.

Qe nji maskë e cila ju ndihmon me i thane lamtumirë përgjithmonë kimeve në fytyrë.

Perbamësit:

1 filxhan mjaltë

1 filxhan miell tërrshane

1 filxhan lang limoni

Pregaditja

Përzini tre përbamesit dhe maska juej natyrale për heqjen e kimeve asht gati.

Qiteni përziemjen në pjesët ku doni me i heke kimet.

Leni me ndejt në fytyrën tuej për 15 minuta dhe mandej  largojeni me ndihmën e ujit të nxehtë.

Në fund qitni krem dhe persëriteni të njajtën procedurë 2-3 herë në javë.

Mbas nji mueji, problemi juej me kimet e fytyrës ka me qene pjesë e të kaluemës.

Shperndaje në: