Provoni, qe qysh gishti i madh kallxon personalitetin!

gishtimadh

Shikoni me shumë kujdes gishtin e madh të dorës dhe gjeni me cilin ngjan nga këta në foto.

Krahasojeni me 3 profilet dhe shikoni çfarë ndodh.

Disa nuk e besojnë, por mund të zbuloni disa anë të personalitetit.

 

gishti_i_madh_1

 

Profili A

Pjesa e sipërme nga maja te nyja e parë asht ma e madhe sesa e dyta: jeni të ndjeshëm dhe zhyteni menjiherë krye e kambë në histori të reja, shumë herë i lini mbas dore aktivitetet me të cilat merreni, shkollë apo punë për me ju kushtue atyne gjanave që doni.

Profili B
Gjysa e sipërme e gishtit asht e njajtë me të poshtmen: jeni t’organizuem, ju pëlqen të keni gjithçka nën kontroll. Gjithçka që bani, përpiqeni të mbani rregull dhe të ndiqni rregullat.
Në dashuri nuk lejoni me ju rrëmbye ndjenjat, të paktën në fillim.

Profili C

Gjysa e parë e gishtit asht ma e shkurtë sesa e dyta: jeni vëzhgues të shkëlqyen, jeni persona të besueshëm. Në dashuri, nuk e humbisni toruen, përmbaheni dhe ndonjiherë ju ndodh të humbisni rastin.

E besoni? Shumë njerëz kanë gjetë elemente të përbashkëta në bazë të veçantisë së gishtit të madh të dorës.

Ju çfarë mendoni?

Shperndaje në: