Qe çka ndodh me trupin tuej nëse pini veç ujë për 30 ditë

Uji asht nji nga elementet jetike dhe shumë i randësishëm për të gjithë. Nëse kishit me pi veç ujë për nji muaj rresht, kishit me i dallue vetitë e mahnitshme të këtij elementi të thjeshtë dhe të bollshëm.

Ju duheni me konsumue ujë të pastër, asgja tjetër përveç ujit të filtruem, shkruen Shije.

Qe disa gjana që kini me i vërejt në trupin tuej:

Metabolizmi juej ka me u pershpejtue

Kini me humbë peshë

Eshnat tueja kanë me qenë ma të forta

Zemra jote ka me qenë ma e shnetshme.

Ka me përmirësue procesin e funksionimit të trunit.