Qe metoda natyrale për me luftue kancerin

Shkencëtarët kanë zbulue së fundi se vaji i ullinit ka aftësinë për me i parandalue dhe luftue tumoret.

Simbas studiuesve të Universitetit të Barit, llojet e vajit të ullinit janë të pasuna me polifenole, të cilat kanë nji efekt pozitiv në shnetën e njeriut, për shkak të vetive anti-imflamatore dhe anti-tumorale.

Studiuesit thonë se ky përfundim hap rrugën për shumë studime të tjera të matejshme.